Bjerringbro & Omegns Tagpapdækning ApS

Kontakt os i dag

Tagpap

Tagpap er et produkt man tidligere især forbandt med industritage og evt. flade tage og garager fra 1960′erne og frem.

 

Det har været en tendens, at det i de seneste år er blevet moderne at anvende tagpaptage på flere typer af byggerier.

 

Det gælder i dag både ved nybygning og ved tagrenoveringer af private boliger og offentlige byggerier. Det skyldes at arkitekterne har taget tagløsningen til sig, da den har bevist både sin store styrke og holdbarhed.

 

Tagpapløsninger

Til traditionelt byggeri med “tagpap” benytter vi hovedsagligt produkterne fra
De Boer i Belgien. Alle produkter opfylder og bliver testet i forhold til gældende kvalitetskrav og brandkrav i Danmark. De Boer har siden 1922 udviklet en række bitumen baserede membraner, der kan anvendes på både fladt tag og skrånende tagflader.

 

Det meste tagarbejde bliver udført med underpap PF3500 og overpap PF5000 SBS, der kan fås i 2 forskellige farver: Sort skifer og antrasit sort.

 

Et tagpap tag er en flot estetisk løsning der passer perfekt til den moderne byggestil, men også i sammenhæng med ældre byggerier, hvor man kan give sit hus et “løft” til en mere moderne arktektonisk retning.

Tagpap udført som listedækning

På private boliger er det især listedækning der har vundet frem, da det er en moderne elegant tagløsning, der passer til de fleste typer af huse med hældning. Også på flade tage, er det oplagt at bruge tagpap som en holdbar løsning. Desuden er det muligt, ofte ved brug af den oprindelige tagkonstruktion, at lægge et flot nyt tagpap tag og samtidig efterisolere sit tag op til gældende krav.

 

En god beskrivelse af tagpap, som tagdækninsmateriale kan læses her: Bolius om tagpap

 

Leverandør

Vores tagpap leveres hovedsagligt af Finn Larsen Tagmaterialer, Hadsund.
Såfremt kunden ønsker det kan vi også tilbyde tagpap fra papleverandørerne Phønix og Icopal